reisgids door het beloofde land

Verslag van een onvergetelijke reis

reis door de bijbel
behind the scenes
reisverhalen

Leuk dat je een kijkje neemt op het blog van deze website. Hier hopen wij jullie met regelmaat te inspireren met verhalen van reizigers, vlogs van Bert of content over het Beloofde Land. 

THE STORY
CONTINUES...

We zijn momenteel onderweg naar Nederland en komen terug van een prachtige reis naar Israël. Voordat het er bij in schiet willen wij eerst de tijd nemen om jullie hartelijk te bedanken!
Want wat hebben wij veel aan het boek gehad zeg, ontzettend gaaf en mooi gemaakt en ook zo praktisch! 


Wij zijn afgelopen maandag vertrokken en komen vandaag (zaterdag) weer terug. We zijn zes dagen op reis geweest. Het is iets korter dan dat jullie in het boek aanbevelen en wij denken eigenlijk dat 8 dagen of meer ook het minimale is wat je moet doen om zo’n reis te maken. Maar met 3 jonge kinderen thuis was voor ons 6 dagen de max. Het was óf 6 dagen óf niks.. Vandaar de keuze.

We zijn met z’n tweeën en jullie boek op pad gegaan en dat is echt super goed bevallen!  In grote lijnen hebben we het boek gevolgd waarbij we dag 3 en 5 hebben overgeslagen. In Jeruzalem hadden we naast het boek ook 2 dagen een gids. Maar als we eerlijk zijn.. de info en de link naar de Bijbel waar we naar opzoek waren hoorden we niet van de gids maar stond in het boek. 

We hebben bij veel plaatsen in alle rust de audio van Bert geluisterd en/of een Bijbel gedeelte opgezocht en gelezen. Wat bijzonder was dat! 
En ook de dag en avondsluitingen hebben we als heel waardevol ervaren. 

De tweede avond zijn we bij restaurant ‘Magdalena’ geweest, wat hebben we daar genoten!  Een andere tip die wij door willen geven is ‘Sea dolphin’ in Jeruzalem, dat is ook een erg goed restaurant.

 

Met het boek in de Dode Zee


Wat een info en tips hebben we van jullie gekregen… En dat voor die €35,-! 

Geen idee hoe we jullie moeten bedanken. Daarom maar gewoon een mailtje… En jawel… Een foto van mijn man in de dode zee met…. jullie boek! 😉

Comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

volg bert op zijn reis door israël

Een unieke serie video's waarbij u kennismaakt met een aantal prachtige plaatsen en bijzondere gebeurtenissen
in Israël! 

category here

my nightly
skincare regime

You can either type this featured post content manually or use a post look-up function in SHOWIT directly. It can also rotate between several posts.

CONNECT

elsewhere:

VERDER LEZEN....

THE BLOG

BERT IN ISRAËL

THE VLOG

Bert plaatst op zijn YouTube-channel met regelmaat een toffe vlog vanuit Israël. Zo reis je vanaf de bank met hem mee!

Check out 

INSTA